5 ноември 2013 г.

Забавна математика

Уважаеми родители,
 имам удоволствието да ви съобщя, че посредством сътрудничество с Център по забавна математика, както и с помощта на родители сме на прага да реализираме още една добра инициатива. Става въпрос да се преподава математика на най-малките по достъпен и увлекателен начин, за да създадем у тях интерес към тази наука, под формата на кръжок по забавна математика. За съжаление поради липса на достатъчно преподаватели, стартираме поетапно, като засега започваме с две групи за подготвителните класове и две групи в първи клас на 145то ОУ. Това е и причината да започнем едва сега. Занятията започват от следващия петък 15.11.2013г. Имаме уверението, че от началото на декември, при заявено желание, могат да бъдат разкрити допълнителни групи за първите класове в 145то училище, както и че ще бъдат разкрити групи за втори клас в 145то училище, първи и втори клас в 55то училище.
Стартираме с две групи в ПГ и първи клас в 145то, защото по този начин ще успеем да съвместим 4 групи, като двама преподаватели поемат по два курса, съответно ПГ от 16.00 -16.50 и първи клас от 17.00-18.00 часа.

Кръжока ще се води от преподаватели на Център по забавна математика. С дейността им можете да се запознаете на следния сайт:
http://zabavnamatematika.com/.
Дължимата годишна такса ще се заплаща на два пъти, като първата срочна такса (до 15.02.2014) ще е в размер на 45лв.
Записването за кръжока може да стане на следния емейл:
ekip@zabavnamatematika.com , като следва да посочите следните данни:
Училище- ......
Име на детето: ...
Паралелка:- ...........
Име на родител: ...
Емейл на родител: ...
Телефон за връзка: ...

Спаска Параскова - Председател на УС